Tereprendezés siófok

  Tereprendezést vállalunk alkalmas gépekkel Siófok vonzáskörzetében, valamint Somogy megye területén.

  Gépünk alkalmasak durva illetve finom tereprendezési munkálatokra egyaránt. A terepszintek kialakítására, a közművek pontos feltárására nagy hangsúlyt kell fektetni annak érdekében, hogy a többletköltség elkerülhető legyen a munka során.

  Tükörszedés Siófok

  Alapásás előtt fontos, hogy a munkaterület az alapásásra alkalmas körülményeknek megfeleljen, ezt szolgálja a tükörszedés. Ez a munkafolyamat egy vízszintes földfelszínt eredményez, ami egyrészt megkönnyíti a későbbiekben történő munkavégzést, másrészt mozgásteret biztosít az építkezésen dolgozó gépek, emberek számára.

  Tereprendezési munkák - Tereprendezés Siófok:

  • Tükörkészítés
  • Termőföld leszedés
  • Termőföld terítés
  • Talajcsere
  • Törmelékmentesítés
  • Építési terület előkészítése
  • Minden egyéb, ami a megfelelő építési terület előkészítését szükséges

  Árokásás Siófok

  Közműárkok kiemelése, csatornázás - Árokásás Siófok

  A közműárkok kiemelése különös odafigyelést igényel, nem ritka a szűk helyeken, autóforgalom mellett történő munkavégzés. Cégünk számtalan hibaelhárítási és karbantartási munkában vett részt, melynek köszönhetően nagy tapasztalattal gazdagodtak munkatársaink, így bátran állunk közműcégek, önkormányzatok rendelkezésére is.

  Ezen kívül vállaljuk minden egyéb csatornahálózat árokásási munkálatait, mint például: szikkasztó, vízelvezető árkok kiemelése.

  Árokásási menete - Árokásás Siófok:

  • Minden árokásási munkát megelőz egy helyszíni felmérés, az igények pontos megbeszélése.
  • Helyszíni felmérés minden esetben ingyenes!
  • A megbeszélt és felmért feladatok függvényében árajánlatot készítünk a munka elvégzésére.
  • Megbízás esetén a megállapodásnak megfelelően elvégezzük az árokásási munkálatokat.

  Alapásás siófok

  Minden épületnek szüksége van megfelelően kivitelezett alapásásra. A földmunka első része a legfelső termőtalaj eltávolítása, építési területen való elhelyezése. Azért fontos elvégezni, mert egyrészt a termőtalaj, ami a későbbiekben az épület köré használható, megfelelő alapgödrök, alapárkok feltöltésére. A következő lépésben már elkezdhetők a mélyebb, időigényesebb földmunka folyamatok, mint a sáv, pontalap ásás, alapásás.

  Sávalapásás, alapásás - Alapásás Siófok

  Mindkét alapásási munkálat kitűzések mentén történik, különböző méretű szerelékeink lehetővé teszik eltérő nagyságú és fajtájú alapárkok kiemelését.

  • A sávalap az épületek falai alatt elhúzódó alaptest, mely a falak folyamatos, megfelelő támasztását biztosítja. Sávalapok ásásánál hosszú, egybefüggő alapgödröt kapunk, melyek mélysége és nagysága nagyban függ a területi talajviszonyoktól.

  Legtöbbet keresett szavak: gépi földmunka Siófok, gépi földmunka, földmunka, gépi földmunka árak, földmunka árak, földmunka Siófok, tereprendezés Siófok, tereprendezés, árokásás Siófok, árokásás, alapásás, alapásás Siófok, alapásás árak, épületbontás, épületbontás Siófok, termőföld szállítás, épületbontás árak, bontási munkák

  Sok éves széleskörű szakmai tapasztalat, kiváló referenciák! Kérem keressen bennünket bizalommal elképzeléseivel, ötleteivel, terveivel!